Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/schultz-co.dk/clubdrp/wp-includes/plugin.php on line 579

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/schultz-co.dk/clubdrp/wp-includes/plugin.php on line 579

Warning: Parameter 2 to M_DataMapper::set_custom_wp_query_where() expected to be a reference, value given in /var/www/schultz-co.dk/clubdrp/wp-includes/plugin.php on line 269

Warning: Parameter 2 to M_DataMapper::set_custom_wp_query_groupby() expected to be a reference, value given in /var/www/schultz-co.dk/clubdrp/wp-includes/plugin.php on line 269

Warning: Parameter 2 to M_DataMapper::set_custom_wp_query_fields() expected to be a reference, value given in /var/www/schultz-co.dk/clubdrp/wp-includes/plugin.php on line 269

Warning: Parameter 2 to M_DataMapper::set_custom_wp_query() expected to be a reference, value given in /var/www/schultz-co.dk/clubdrp/wp-includes/plugin.php on line 269
Om at komme i arbejdstøjet! | ClubDRP

Om at komme i arbejdstøjet!

Vi var nogle stykker, der havde en snak om det der med at finde godt arbejdstøj, der kan klare mosten, hvis man kan sige det på den måde. Jeg har i flere år købt arbejdstrøjer hos samme forhandler, men jeg er ved at overveje, om det er tid at skifte. Jeg synes, det er som om kvaliteten bliver ringere og ringere med tiden – er det bare mig eller hvad? I gamle dage var der sgu ikke så meget pjat med mine arbejdstrøjer – de holdt til det hele, og jeg kunne have dem i flere år uden problemer. I dag skal der ikke så meget til, så er sådan en trøje helt færdig – det er jo ikke fordi jeg er for fin til at gå i en trøje, der ser noget slidt ud – det er vel en ordentlig arbejdsmands kendetegn, men det er også ligeså meget om at det kan klare det slid, det skal kunne klare. Der er jeg ikke altid lige imponeret – men nu skal jeg sgu ud og kigge mig omkring efter et sted, hvor jeg kan finde den gode gammeldags kvalitet – Jeg ved den er derude et sted, for det kan ikke alt sammen være noget møg. Så jeg skal nok vende tilbage med nogle gode tips til De Raske Praktikanter, når jeg finder guldet ;o)

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *