Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/schultz-co.dk/clubdrp/wp-includes/plugin.php on line 579

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/schultz-co.dk/clubdrp/wp-includes/plugin.php on line 579

Warning: Parameter 2 to M_DataMapper::set_custom_wp_query_where() expected to be a reference, value given in /var/www/schultz-co.dk/clubdrp/wp-includes/plugin.php on line 269

Warning: Parameter 2 to M_DataMapper::set_custom_wp_query_groupby() expected to be a reference, value given in /var/www/schultz-co.dk/clubdrp/wp-includes/plugin.php on line 269

Warning: Parameter 2 to M_DataMapper::set_custom_wp_query_fields() expected to be a reference, value given in /var/www/schultz-co.dk/clubdrp/wp-includes/plugin.php on line 269

Warning: Parameter 2 to M_DataMapper::set_custom_wp_query() expected to be a reference, value given in /var/www/schultz-co.dk/clubdrp/wp-includes/plugin.php on line 269
Har du fået skiftet | ClubDRP

Har du fået skiftet

Nu er jeg nået til det punkt, hvor jeg godt tør sige at, NU er vinteren forbi, og mine sommerdæk kan komme på. Nu har jeg i hvad der føltes som et halvt år, kørt rundt med nogle grimme dæk og fælge, så det er skønt endelig at få de dejlige sommerdæk på, og ikke mindst mine fælge, som jeg købte sidste sommer. For det er da surt at kører rundt på nogle billige dæk, når man har nogle rigtig fede fælge.

Jep, sådan ser de ud. Så i kan vel godt forstå at jeg gerne vil have nogle gode dæk til så fede fælge, ikk. Og jeg har virkelig nydt det gode vejr vi har haft de seneste par dage. De er blevet tilbragt sammen med bilen. Den er blevet pudset og plejet, som i måske også kan se på billedet, ja jeg er nu engang stolt af min dyt.

Måske man skulle anskaffe sig en nøglering som denne? Hehe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *